Åsiktsinlägg

Något som jag tänkt på mycket är hur ofantligt mycket man öppnar sig i bloggvärlden, och hur "naken" man faktiskt är. Man blir ett offer för anonyma kommentarer, för skitsnack och för avundsjuka.

Även om man inte skriver personliga inlägg så delar man ändå med sig utav liv och på det sättet gör man sig väldigt sårbar. Jag vet själv hur enkelt och lockande det kan vara att skriva en anonoym kommentar när man blir arg eller ledsen över något som någon skriver. Men jag har alltid hindrat mig själv, jag tänker inte sjunka till den nivån där man inte vågar stå för vad man skriver.

Samma sak som att skriva skit mellan raderna. Det är så patetiskt att tro att bara "den personen" skall fatta, alla förstår och det är bara pinsamt. Jag har själv skrivit till personer mellan raderna, dock med rent samvete. Innan jag skriver frågar jag alltid mig själv "Skulle jag kunna säga detta rakt ut till personen i fråga?". Dock är detta något jag slutat med. Skriver jag något, så riktar jag mig mot alla och inte mot någon

Jag tycker att vi bloggare får ta risken att taskiga kommentarer och avundsjuka förekommer. För jag tror att de flesta taskiga kommentarer, eller "ord mellan raderna" bygger på avundsjuka, och att man inte kan acceptera någon annans framgång. - Vi är inte mer än människor.
/ Fanny

Kommentarer
Postat av: Matilda

Riktigt bra skrivet!:)

2011-11-16 @ 06:31:42
URL: http://ponnieryttaren.bloggplatsen.se
Postat av: tovearvidsson

håller med hon åvan för !

2011-11-16 @ 15:43:58
URL: http://tovearviidsson.blogg.se/
Postat av: Isabella & Sara

Bra inlägg Fanny!

Skrev ungefär ett likadant inlägg igår på bloggen, så jag förstår vad du menar. Blev "påhoppad" för några dagar sedan, både i ett inlägg och en kommentar.

"Är man med i leken får man leken tåla", ett citat man helt enkelt får leva efter :)



Någon tävling snart då? Greva? =)

Kram!

2011-11-16 @ 23:13:35
URL: http://isabellaochsara.blogg.se/
Postat av: Julia

Precis!

2011-11-17 @ 14:49:30
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Nelly Larsson

Håller med, sjukt bra skrivet !

2011-11-18 @ 13:26:45
Postat av: Hanna

riktigt bra text, tycker inte att man ska blogga om man inte kan stå för det man skriver i bloggen! Och så ska man inte "snacka skit" bara för att man får kommentarer som inte håller med en! ;)

2011-11-22 @ 18:51:30
URL: http://thirtyeight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0